Καλώς ήρθατε στο Poseidon Restaurant στον Πόρο

Βρισκόμαστε μπροστά στη θάλασσα με φανταστική θέα στη γνωστή οροσειρά «Ωραία Κοιμωμένη» και καλωσορίζουμε τους επισκέπτες μας από το 1997 με φιλική εξυπηρέτηση και υψηλής ποιότητας φαγητό και κρασί. Το 2021 αποφασίσαμε να βελτιώσουμε την εμπειρία των επισκεπτών μας σε μια νέα πιο μοντέρνα ατμόσφαιρα, διατηρώντας παράλληλα τη φιλική και ζεστή μας αύρα.

Αν και ειδικευόμαστε στα θαλασσινά και στα φρέσκα ψάρια, που αλιεύονται από τα δικά μας ψαροκάικα, προσφέρουμε επίσης μεγάλη ποικιλία από ελληνικούς μεζέδες, πιάτα από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, ψητά κρέατα και ζυμαρικά.
Η φιλική και η αποτελεσματική μας εξυπηρέτηση, οι λογικές τιμές και η σπιτική ατμόσφαιρα έχουν κάνει το εστιατόριό μας σταθερά αγαπημένο από το 1997 τόσο στους ντόπιους όσο και στους τουρίστες που επισκέπτονται το νησί.

Περισσότερα

360o virtual tour



Εκεί που η εξαιρετική κουζίνα συναντά την όμορφη ατμόσφαιρα

Στο Poseidon ενσωματώνουμε το παλιό και το νέο και δίνουμε ζωή σε μια κουζίνα πλούσια σε μοναδική ελληνική κληρονομιά και πάντα με μια δόση ζεστής, γνήσιας, μεσογειακής φιλοξενίας.



Poseidon Restaurant Poros

Φρέσκα ψάρια
Poseidon Restaurant Poros

Ζυμαρικά
Poseidon Restaurant Poros

Από τη Σχάρα μας

* Φρέσκα υλικά προσεκτικά διαλεγμένα και τοπικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας!

Poseidon Restaurant
2023
Excellent seafood

*Ελάτε νωρίς το βράδυ, καθώς δεν πρέπει να χάσετε τη θέα στο ηλιοβασίλεμα!

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Poseidon Restaurant Poros

Το Μενού μας

    • Φρέσκος αχινός με πράσινο λάδι, λεμόνι και βρώσιμα λουλουδάκια
    • Σεβίτσε μπαρμπούνι με φινόκιο, πράσινο λάδι και λάιμ
    • Καρπάτσιο λαυράκι με πράσινο λάδι, ξύσμα λάιμ, στυμμένο λάιμ και σχοινόπρασο
    • Καρπάτσιο τόνου με σως εσπεριδοειδών, λάιμ και φρέσκο πιπέρι
    • Καρπάτσιο χταπόδι με λάιμ, σχοινόπρασο, φρέσκο πιπέρι, άνθο αλατιού και πράσινο λάδι
    • Ταρτάρ τόνου με αγγουράκι τουρσί, φρέσκο κρεμμύδι, ξύσμα λάιμ, χυμό λάιμ και άνθος αλατιού πάνω σε αβοκάντο
    • Σκιουφικτά με απάκι κοτόπουλο, πολύχρωμες πιπεριές, ταντούρι και κρέμα γάλακτος
    • Μεσογειακά spaghetti με κόκκινη σάλτσα, λαχανικά, κάπαρη, ελιές και μυρωδικά
    • Ριζότο μανιταριών με άγρια μανιτάρια και φρέσκια τρούφα
    • Μακαρονάδα του ψαρά με λινγκουίνι, μύδια, χταπόδι, γαρίδα, καλαμάρι και καραβίδα
    • Ταλιολίνι με μελάνι σουπιάς, ψίχα καβουριού και φρέσκο αχινό
    • Κριθαρότο γαρίδας με σαφράν
    • Φιλέτο λαυράκι με πουρέ πατζαριού και αλμύρα
    • Φρέσκο καλαμάρι με ανάμεικτη σαλάτα και λαδολέμονο μουστάρδας
    • Τσιπούρα ολόκληρη με βραστά λαχανικά
    • Γαρίδες ψητές με γαρνιτούρα σαλάτα, λαδολέμονο και σως ταρτάρ
    • Τόνος φιλέτο στη σχάρα με τρίχρωμη κινόα και λαδολέμονο
    • Φρέσκο φιλέτο σολωμού με μαύρο ρύζι, μπρόκολο και σως γιαουρτιού
    • Αστακός - επιλογή σωτέ ή ψητός
    • Χοιρινό ψαρονέφρι με πουρέ πατάτας και λαδολέμονο μουστάρδας
    • Χοιρινή μπριζόλα με φρέσκιες τηγανητές πατάτες
    • Στήθος κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής (sous vide) με άγριο ρύζι και σως λαδολέμονο μουστάρδας
    • Μπιφτέκια μοσχαρίσια με φρέσκιες τηγανητές πατάτες
    • Μοσχαρίσιο φιλέτο με τηγανητή baby πατάτα, μπρόκολο και σάλτσα demi-glace
    • Μοσχαρίσια Rib-Eye (Ουρουγουάης) με τηγανητή baby πατάτα, άχυρο πατάτας και σάλτσα demi-glace
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ

Προτεραιότητά μας είναι να υπενθυμίζουμε στους επισκέπτες μας να εκτιμήσουν ξανά τις απλές χαρές του φαγητού, των ιστοριών και των εμπειριών. Το τραπέζι μας είναι αυτό όπου η οικογένεια και οι φίλοι μπορούν να μαζευτούν για αγάπη, για γέλιο και για εμπνευσμένες συζητήσεις.

Poseidon Restaurant Poros

Η ιστορία μας

Ο Γιάννης, ο ψαράς, άνοιξε ένα μικρό ταβερνάκι για να πουλάει τα ψάρια του τα βράδια σε ντόπιους και τουρίστες.

Ο Γιώργος, ο γιος του, ο οποίος είναι επίσης ψαράς, τα πρωινά ψάρευε και τα βράδια βοηθούσε στην ταβέρνα του πατέρα του. Το 1988, ο Γιώργος γνώρισε τη Σίντυ που είχε έρθει στο νησί από το Αϊντχόβεν της Ολλανδίας για να βοηθήσει τον πατέρα της που είχε ανοίξει ένα μικρό εστιατόριο εκεί το 1987.

Ο Γιώργος και η Σίντι παντρεύτηκαν το 1992 και απέκτησαν τρία παιδιά, τον Γιάννη, την Αριστέα και τη Ζωή τα οποία βοηθούν στην ταβέρνα από πολύ μικρή ηλικία. Το 1997 αποφάσισαν να ξεκινήσουν τη δική τους ταβέρνα σε ένα όμορφο σημείο στο λιμάνι, πουλώντας τα ψάρια που ψάρευαν οι ίδιοι από τα ψαροκάικα της οικογένειας τους καθώς επίσης ετοίμαζαν πιάτα από την ελληνική κουζίνα και επιλογές για τους λάτρεις του κρέατος.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ