Ο Γιάννης, ο ψαράς, άνοιξε ένα μικρό ταβερνάκι για να πουλάει τα ψάρια του τα βράδια σε ντόπιους και τουρίστες.
Ο Γιώργος, ο γιος του, ο οποίος είναι επίσης ψαράς τα πρωινά ψάρευε και τα βράδια βοηθούσε στην ταβέρνα του πατέρα του.
Το 1988, ο Γιώργος γνώρισε τη Σίντυ που είχε έρθει στο νησί από το Αϊντχόβεν της Ολλανδίας για να βοηθήσει τον πατέρα της που είχε ανοίξει ένα μικρό εστιατόριο εκεί το 1987.
Ο Γιώργος και η Σίντι παντρεύτηκαν το 1992 και απέκτησαν τρία παιδιά, τον Γιάννη, την Αριστέα και τη Ζωή τα οποία βοηθούν στην ταβέρνα από πολύ μικρή ηλικία.
Το 1997 αποφάσισαν να ξεκινήσουν τη δική τους ταβέρνα σε ένα όμορφο σημείο στο λιμάνι, πουλώντας τα ψάρια που ψάρευαν οι ίδιοι από τα ψαροκάικα της οικογένειας τους καθώς επίσης ετοίμαζαν πιάτα από την ελληνική κουζίνα και επιλογές για τους λάτρεις του κρέατος.
Ο γιος Γιάννης, που πήρε το όνομά του από τον παππού του, πατάει στα χνάρια του πατέρα του και του παππού του και λέγεται ότι είναι ο καλύτερος και πιο παθιασμένος ψαράς όλης της οικογένειας, αν όχι σε ολόκληρο το νησί.
Τώρα εργάζεται σκληρά για να «αναλάβει» σιγά σιγά και φυσικά, με κάθε νέα γενιά, έρχονται και νέες ιδέες. Το 2021, η ταβέρνα Ποσειδών, ανανεώθηκε πλήρως και είναι πλέον εστιατόριο Ποσειδών. Πλήρως ανακαινισμένο, το εστιατόριο έχει πλέον μια όμορφη, μοντέρνα, φωτεινή, φυσική νέα αύρα, με ζεστή ατμόσφαιρα και πάντα με την ίδια ζεστή ελληνική οικογενειακή φιλοξενία.